Zo begin je een eigen YouTube kanaal

Blog Zo begin je een eigen YouTube kanaal

Steeds meer mensen komen er achter hoe leuk het is als je je eigen YouTube kanaal kunt beginnen. Dit is namelijk een hele leuke plek waar je een beetje rond kunt hangen. Want geef eens toe, als je even op YouTube bent, dan ben je er vaak toch veel langer dan dat je wilde? Je ziet weer wat anders, klikt er op en zo ben je er voordat je het weet uren aan het rondkijken. Er is dan ook veel op te vinden en vaak ook leerzaam. Dus als je er wat mee wil doen, dan kun je ook je eigen YouTube kanaal beginnen met onze tips.

Google en YouTube

Als je je eigen YouTube kanaal wil beginnen dan moet je sowieso beschikken over een Google account. Dit geeft je ook toegang tot Gmail. De kans is groot dat je al een account hebt, mocht dat niet zo zijn binnen een paar minuten is het geregeld en kun je beginnen met je eigen YouTube kanaal. Als je je account hebt dan ga je naar de site van YouTube zelf, dan log je in en dan ga je rechts in de hoek naar instellingen, kies dan nieuw kanaal maken en dan kun je kiezen uit een aparte kanaal naam of een kanaal op je eigen naam.

Begin is zo gemaakt

Zoals je kunt zien is het begin van een YouTube kanaal zo gemaakt. Het is echt minutenwerk en dan kan het grote werk gaan beginnen. Heb je er al over nagedacht wat je wil delen met anderen? Dingen die je dagelijks meemaakt? Of juist ervaringen van een product of toch heel wat anders? Misschien wil je wel graag dingen aan anderen uitleggen en als je dat goed kunt, kun je er misschien nog wel wat mee verdienen via je eigen YouTube kanaal. Het is het proberen waard, het is namelijk erg leuk om te doen.

Recente berichten