Netflix titels 2020

Blog Netflix titels 2020

Het is altijd weer fijn om een momentje voor jezelf te hebben. Eindelijk even zitten en een mooie film, serie of documentaire volgen. Waar heb jij behoefte aan? Het is goed om daar eens naar te kijken en dan kun je voor jezelf Netflix eens openen en dan kijken waar jij zin in hebt. Er zijn weer zoveel mooie films en series uitgebracht, we hebben er een paar voor je uitgekozen en dan is het aan jou wat jij gaat volgen. Maar laat je inspireren en verdiep je er in, want Netflix heeft je erg veel moois te bieden.

FYRE: The Greatest Party That Never Happened

Een goede film die je echt niet wil missen op Netflix is FYRE: The Greatest Party That Never Happened. Het zou eigenlijk een mooi festival moeten worden, gericht op rijke mensen en mooie influencers. Maar het luxe festival is uit de hand gelopen. De documentaire heeft Netflix en kun je hier bekijken.

Mercury 13

Nog steeds is het zo, bij sommige beroepen hebben mannen meer rechten dan vrouwen en waarom? Niemand die het weet. Deze documentaire laat zien dat het vroeger ook zo ging. Het gaat allemaal om het jaar 1961, toen waren er namelijk strenge testen en toen is een kleine groep geschoolde vrouwelijke piloten gevraagd om een stap opzij te zetten. Mannen mochten alleen gekozen worden voor de ruimtevlucht. Maar deze documentaire genaamd Mercury 13 zal laten zien dat deze heldinnen hebben bijgedragen aan de ruimtevaart! Ze verdienen deze credits meer dan anderen!

How the Beatles Changed the World

Je zou haast zeggen wie kent The Beatles nou niet? Dit is namelijk, wat wel gezegd mag worden, de meest invloedrijke popband ooit. Dit geldt voor de muziek, maar ook op cultureel en sociaal vlak. Door de documentaire How the Beatles Changed the World te kijken zie je pas echt welke impact deze band heeft gehad en nog steeds heeft. 

Recente berichten